Dobrodošli u našu online prodavnicu

Večna ruža u staklu – 013 – Šarena ruža

Dehidrirana večna ruža za večnu ljubav. Ruže u staklenom zvonu – večne ruže – ruža lepotica i zver.
✅ Visina : 20 cm
✅ Širina :10,5 cm
✅ Šaljemo postexpressom u bilo koje mesto u Srbiji.
Rok isporuke uglavnom može da bude danas za sutra.

3.500,00 RSD

Opis

Artikl: Vecna ruza; DEKLARACIJA PROIZVODA ;Dobavljač-proizvodjač:Yu flora doo/Ikea/Amd dizajn ;Zemlja porekla: Holandija/Srbija;
Cena je informativnog karaktera. Aranžman može biti bogatiji i svedeniji, u skladu sa vašom potrebom i budžetom. Konačna cena se formira sa prethodnim dogovorom.
Vrsta i boja cveća se može menjati po dogovoru. Zbog sezonskih uslova i prirode biljnog materijala cvećara „Evergreen“ ne može garantovati da će izgled aranžmana biti potpuno isti kao onaj sa slike ali će težiti da dodatni ukrasi budu istovetni sa fotografijom poručenog aranžmana. Cveće na pojedinim slikama je u punom „cvatu” zato cvećara zadržava pravo da u neke bukete stavi cveće u „pupoljku” čime se trajanje cveća produžava, kao i pravo zamene jedne ili više komponenti u aranžmanu ali uvek tako da proizvod i dalje stilom i kvalitetom odgovara pripadajućem opisu. Poručilac cveća mora biti svestan da naručuje „živi“ proizvod pa i ako cvećara garantuje da ce upotrebiti cveće najboljeg kvaliteta, dužina trajanja dostavljenog cvetnog aranžmana zavisi od prirode prolaznog biljnog materijala, temperature prostorije u kojoj se nalazi i od nege koju mu primalac pruža.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Večna ruža u staklu – 013 – Šarena ruža“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *