Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.


Dobrodošli na sajt evergreen.rs. Evergreen vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog veb prodajnog mesta koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge evergreen.rs. Korišćenjem bilo kog dela veb prodajnog mesta , smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog veb prodajnog mesta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Osnovni podaci o firmi

Pun naziv pravnog subjekta: Samostalna trgovinsko komisiona radnja Evergreen  (Stkr ,,Evergreen” )
Adresa: Dr. Emila Gavrila 14
Delatnost i šifra delatnosti: 52480 – Ostala trgovina na malo u specijalizovanim prodavnicama
Matični broj: 56217959
Poreski broj: 103193576
Web adresa: www.evergreen.rs
Kontakt telefon  +38123 235535 ili +38169 2355355 (viber)
Kontakt e-mail: office@evergreen.rs

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih dodatnih troškova.

Opšte odredbe

Evergreen.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela veb prodajnog mesta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Evegreen administrira ovu lokaciju iz svoje kancelarije u Zrenjaninu, Srbija. Ni na koji način ne izjavljuje da su materijali ili usluge na ovoj lokaciji prikladni ili dostupni za korišćenje izvan Srbije, a pristupanje iz područja gde je njihov sadržaj nezakonit je zabranjeno. Nije dopušteno korišćenje ili izvoz, odnosno uvoz, radi izvoza materijala ili usluga na ovoj lokaciji niti bilo koje kopiranje ili prilagođavanje u suprotnosti sa važećim zakonima ili propisima uključujući, bez ograničenja, izvozne zakone i propise Srbije. Ako odlučite da pristupite ovoj lokaciji izvan Srbije, to radite na sopstvenu inicijativu i smatrate se odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije i neće se primenjivati načela o rešavanju neusaglašenosti zakona.

Evergreen može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.’

Materijal koji prosleđuje korisnik (komentari i drugi sadržaji)

Lični podaci koje prosledite sajtu Evergreen.rs u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti korisnika. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših porudžbenica.

Kontakt podaci – korisnički servis

Adresa: Dr. Emila Gavrila 14
Kontakt telefon  +38123 235535 ili +38169 2355355 (viber)
Kontakt e-mail: office@evergreen.rs

Dostava robe i eventualna ograničenja

DOSTAVA CVEĆA NA KUĆNU ADRESU I IZVRŠENJE DOSTAVE:

Cvećara Evergreen će naručeni cvetni aranžman dostaviti na adresu primaoca. Naručilac cveća može biti i primalac ako cveće naručuje za sebe.Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cveće nije dostupna (nije na željenoj adresi i sl.) u naznačeno vreme, cvetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na adresi. Kada se isporuka izvrši, cvećara Evergreen će naručioca telefonom obavestiti o izvršenoj dostavi.  Cvećara Evergreen se trudi da dostavu izvrši na efikasan način, ipak ukoliko dođe do komplikacija tokom dostave poželjno je da naručilac bude telefonski dostupan. Ukoliko se radi o dostavi cveća institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola, hotel itd. mora dati dodatne podatke – tačan naziv ustanove, adresa ustanove, telefon, broj sobe, sprat itd. 

IZVRŠENJE DOSTAVE:

Cvećara Evergreen će se maksimalno potruditi da izvrši dostavu cveća, ipak u određenim situacijama uspešnost ne zavisi samo od nas. U dole navedenim

situacijama dostava će se smatrati izvršenom i ako se ne izvrši:

– ako osoba kojoj se cveće šalje odbija da primi cvetni aranžman 

– ako adresa i podaci o primaocu nisu tačni 

– ako primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu a eventualna prisutna lica

  (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime cveće 

Viša sila kojom je cvećara stavljena u situaciju da nije u mogućnosti da izvrši dostavu. 

U prva tri slučaja obaveštavamo naručioca o nastaloj situaciji, ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu cveća ćemo smatrati izvršenom te naručitelj ukoliko želi može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane. 

U svakom slučaju pokušaćemo sve kako bi uspešno izvršili dostavu!

Dostava cveća je najleši način da obradujete Vama drage osobe. Dođite da zajedno odaberemo cveće za vaše posebne trenutke kao što su godišnjice, rođendani, venčanja, punoletstva …

U koliko vam je važno da osoba dobije cveće u određeno vreme, određenog dana, molimo vas da nam to naglasite. Čim izvršite porudžbinu i uplata postane vidljiva našim operaterima, krećemo sa pravljenjem Vaše porudžbine i dostave na adresu koju ste naveli.

Dostava cveća se radti tako da informacije o pošaljiocu buketa nikada ne dajemo ukoliko se isti nije potpisao u poruci koja ide uz cveće.

Diskrecija je zagaranovana 100%

PRIMANJE PORUDŽBINA:

Ako nekome na poseban način želite da iskažete svoju radost, ljubav ili prijateljstvo cvećara Evergreen će Vam pomoći da nekim cvetnim aranžmanom obradujete svoje najmilije i ulepšate im svakodnevni život. Sve porudžbine cvećara Evergreen prima u cvećari, putem telefona, on-line ili e-maila. Da bi se isporuka uspešno izvršila, naručilac mora dati sve relevantne podatke kao što su: ime i prezime primaoca, tačna adresa na koju se vrši dostava, kontakt telefon primaoca i druge bitne podatke.Ukoliko naručilac želi da uz cvetni aranžman pošalje još neki poklon mora doći u cvećaru radi detaljnijeg dogovora, ili ukoliko isti postoji na portalu, to napomene prodavcu putem telefona ili maila. Ukoliko naručuje on-line dovoljno je da u korpu uz aranžman ubaci i dodatnu porudžbinu. 

Vreme dostave

Cvećara Evergreen će naručeni aranžman isporučiti na naznačenu adresu vodeći računa da se ispoštuje željeno vreme isporuke. Dozvoljeno odstupanje od željenog vremena isporuke je +/- 30 minuta.

DATUM REALIZACIJE

Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.Na većini lokacija možemo da dostavimo cveće u roku od nekoliko sati od momenta uplate a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate.
Prilikom poručivanja navedite kada želite da cveće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to vama i primaocu odgovara.

Politika reklamacija

Cvećara Evergreen će uvažiti reklamacije na isporučeni cvetni aranžman samo ukoliko je dojavljena u roku od 1 sata nakon izvršene dostave. Reklamacija će se uvažiti u slučaju da cvećara nije ispoštovala bilo koji ugovoreni deo narudžbine ili ukoliko je isporuka izvršena pogrešnoj osobi ili na pogrešnu adresu. Cvećara se obavezuje da eventualne navedene propuste ispravi u najkraćem mogućem roku. Zbog moguće zloupotrebe otkazivanje porudžbine nije moguće.

Kontakt telefon: 023/235-535
Viber: 069/235-53-55
Kontakt e-mail: office@evergreen.rs

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Evergreen prodajnog mesta obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Evergreen i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, prodavnica Evergreen je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice