KAKO PLATITI

Kada pronađete proizvod koji želite da  naručite, kliknite na dugme ‘Dodaj u korpu’. 
Ukoliko ste planirali da poručite  samo jedan proizvod idite na Završi porudžbinu.  
Ukoliko ste pak, planirali da kupite više od jednog proizvoda idite na link Nazad na asortiman. Dalje  nastavljate sa kupovinom biranjem sledećeg proizvoda. 
Ukoliko se predomislite,  proizvod možete uvek izvaditi iz korpe tako što kliknete na dugme ‘izbriši’.  Kada ste završili sa izborom proizvoda koje želite da kupite, kliknite  sliku  ‘Vaša korpa’. Nakon toga otvoriće Vam se stranica gde će te popuniti  formular sa Vašim ličnim podacima. 

Kada ste već izabrali željeni proizvod imate više opcija da platite poručeno. U donjem delu imate opciju da izaberete kako da platite: direkno preko kartice, uplatom na račun, PostNet, WesternUnion, i preko PayPal. Klikom na jednog od ovih opcija,na Vaš mail u roku od nekoliko minuta primićete upustvo kako da uplatite. Upustvo sadrži iznos porudžbine, šta je poručeno i račun na koji trebate uplatiti navedeni iznos. Dokaz o uplati ste obavezni dostaviti nama na uvid minimum jedan sat pre roka isporuke. Naše osoblje redovno proverava naš sistem e-bankinga, mail, tako da ukoliko ste izvršili uplatu, Vaša uplata će biti na vreme registrovana. 
Ukoliko nam iz nekog razloga niste dostavili dokaz o uplati, ili uplatu nismo registrovali u našem sistemu, smatraćemo porudžbinu ništavnom.
Ukoliko ste zakasnili sa uplatom pa ista stigne nakon roka isporuke, a mi istu nismo isporučili, nismo u mogućnosti da Vam vratimo novac, već možete svoju porudžbinu dobiti naknadno za neku drugu priliku.


Cvećara Evergreen

Plaćanje karticama 

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj vid plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu Intesa, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo u Intesa banci kao porcesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja. 

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Ukoliko se plaćanje vrši platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste. 

Plaćanje uplatnicom, PostNet, WesternUnion, PayPal

Ukoliko nekom od gore navedenih opcija, na Vaš mail u roku od nekoliko minuta primićete upustvo za dinarsku ili deviznu uplatu. Upustvo sadrži iznos porudžbine, šta je poručeno i račun na koji trebate uplatiti navedeni iznos. Dokaz o uplati ste obavezni dostaviti nama na uvid minimum jedan sat pre roka isporuke. Naše osoblje redovno proverava naš sistem e-bankinga, tako da ukoliko ste izvršili uplatu, Vaša uplata će biti na vreme registrovana. 

Ukoliko nam iz nekog razloga niste dostavili dokaz o uplati, ili uplatu nismo registrovali u našem sistemu, smatraćemo porudžbinu ništavnom. 

Ukoliko ste zakasnili sa uplatom pa ista stigne nakon roka isporuke, a mi istu nismo isporučili, nismo u mogućnosti da Vam vratimo novac, već možete svoju porudžbinu dobiti naknadno za neku drugu priliku. 

Dostavu cveća možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati cveće, izaberite jedan od naših buketa na sajtu klikom na njega i dalje popunite obrazac za poručivanje. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cveće, vreme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cveća.
Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na office@evergreen.rs E-mail 

Možete takođe naručiti cveće emailom. Sve svoje zahteve dostavite na mail: office@evergreen.rs i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama.

DATUM REALIZACIJE

Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.Na većini lokacija možemo da dostavimo cveće u roku od nekoliko sati od momenta uplate a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate.
Prilikom poručivanja navedite kada želite da cveće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to vama i primaocu odgovara.