Dobrodošli u našu online prodavnicu

Dekoracija Mladenačkog Stola – 012

Cena dekoracija mladenačkog stola  – informativnog je karaktera, u zavisnosti od dužine vozića, veličine stola i pratećih detalja se formira cena.

Cena vozića se kreće od 3300 dinara po metru pa na više. Ovakav sa slike je 3300 dinara po metru, ima 3m ukupno bude 9900 dinara.  Ima 4 ikebanice po 700 dinara

Cena celokupnog mladenačkog stola je 12700

12.700,00 RSD

Opis

Artikl: Razno cvece; DEKLARACIJA PROIZVODA ;Dobavljač-proizvodjač:Yu flora doo/Decor Factory doo ;Zemlja porekla: Holandija/Srbija;
Cena je informativnog karaktera. Aranžman može biti bogatiji i svedeniji, u skladu sa vašom potrebom i budžetom. Konačna cena se formira sa prethodnim dogovorom.
Vrsta i boja cveća se može menjati po dogovoru. Zbog sezonskih uslova i prirode biljnog materijala cvećara “Evergreen” ne može garantovati da će izgled aranžmana biti potpuno isti kao onaj sa slike ali će težiti da dodatni ukrasi budu istovetni sa fotografijom poručenog aranžmana. Cveće na pojedinim slikama je u punom „cvatu” zato cvećara zadržava pravo da u neke bukete stavi cveće u „pupoljku” čime se trajanje cveća produžava, kao i pravo zamene jedne ili više komponenti u aranžmanu ali uvek tako da proizvod i dalje stilom i kvalitetom odgovara pripadajućem opisu. Poručilac cveća mora biti svestan da naručuje “živi” proizvod pa i ako cvećara garantuje da ce upotrebiti cveće najboljeg kvaliteta, dužina trajanja dostavljenog cvetnog aranžmana zavisi od prirode prolaznog biljnog materijala, temperature prostorije u kojoj se nalazi i od nege koju mu primalac pruža.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dekoracija Mladenačkog Stola – 012“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *