Dobrodošli u našu online prodavnicu

XXL Buketi – 048

XXL Buket – Sigurno je negde nekada videla ili čula da je neko dobio xxl buket. Verovatno nikada ne bi pomislila da možda baš ti sada gledaš ovaj buket i razmišljaš da joj pošalješ. Ako se odlučiš za taj ludi poklon, na pravom si mestu, jer mi ćemo se 200% potruditi da se na vratima pojavimo sa ovim poklonom koji stvara wauu efekat i potpuno je oduševimo! Možeš računati na nas.

7.000,00 RSD

Opis

Artikl: Razno cvece; DEKLARACIJA PROIZVODA ;Dobavljač-proizvodjač:Yu flora doo/Decor Factory doo ;Zemlja porekla: Holandija/Srbija;
Cena je informativnog karaktera. Aranžman može biti bogatiji i svedeniji, u skladu sa vašom potrebom i budžetom. Konačna cena se formira sa prethodnim dogovorom.
Vrsta i boja cveća se može menjati po dogovoru. Zbog sezonskih uslova i prirode biljnog materijala cvećara “Evergreen” ne može garantovati da će izgled aranžmana biti potpuno isti kao onaj sa slike ali će težiti da dodatni ukrasi budu istovetni sa fotografijom poručenog aranžmana. Cveće na pojedinim slikama je u punom „cvatu” zato cvećara zadržava pravo da u neke bukete stavi cveće u „pupoljku” čime se trajanje cveća produžava, kao i pravo zamene jedne ili više komponenti u aranžmanu ali uvek tako da proizvod i dalje stilom i kvalitetom odgovara pripadajućem opisu. Poručilac cveća mora biti svestan da naručuje “živi” proizvod pa i ako cvećara garantuje da ce upotrebiti cveće najboljeg kvaliteta, dužina trajanja dostavljenog cvetnog aranžmana zavisi od prirode prolaznog biljnog materijala, temperature prostorije u kojoj se nalazi i od nege koju mu primalac pruža.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „XXL Buketi – 048“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *