Dobrodošli u našu online prodavnicu

Korpa 101 ruža – 016 101 ruža Zrenjanin

Flower box 101 ruža ce sigurno impresionirati vašu voljenu osobu.

101 ruža u kutiji

101 ruža Zrenjanin

101 ruža Beograd

101 ruža Novi sad

DODATNE NAPOMENE : Mogućnost biranja druge boje ruže

23.000,00 RSD

Opis

Artikl: Razno cvece; DEKLARACIJA PROIZVODA ;Dobavljač-proizvodjač:Yu flora doo/Decor factory doo/ Box press ;Zemlja porekla: Holandija/Srbija;
Cena je informativnog karaktera. Aranžman može biti bogatiji i svedeniji, u skladu sa vašom potrebom i budžetom. Konačna cena se formira sa prethodnim dogovorom.
Vrsta i boja cveća se može menjati po dogovoru. Zbog sezonskih uslova i prirode biljnog materijala cvećara “Evergreen” ne može garantovati da će izgled aranžmana biti potpuno isti kao onaj sa slike ali će težiti da dodatni ukrasi budu istovetni sa fotografijom poručenog aranžmana. Cveće na pojedinim slikama je u punom „cvatu” zato cvećara zadržava pravo da u neke bukete stavi cveće u „pupoljku” čime se trajanje cveća produžava, kao i pravo zamene jedne ili više komponenti u aranžmanu ali uvek tako da proizvod i dalje stilom i kvalitetom odgovara pripadajućem opisu. Poručilac cveća mora biti svestan da naručuje “živi” proizvod pa i ako cvećara garantuje da ce upotrebiti cveće najboljeg kvaliteta, dužina trajanja dostavljenog cvetnog aranžmana zavisi od prirode prolaznog biljnog materijala, temperature prostorije u kojoj se nalazi i od nege koju mu primalac pruža.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Korpa 101 ruža – 016 101 ruža Zrenjanin“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *